1075 Budapest
Sip u.16-18
Hétfőtől Péntekig
8-tól 16:30-ig
06-1/352-83-90
Kosár
0 Termék
0,00 Ft

Egyedi gyártású szövött címke - taft alapanyag

A márkanevek egyedi jelölésére használják leggyakrabban a szövött címkét. Mivel a grafika a címke alapjával együtt készül el (beleszövik az anyagba), ezért biztosan nem fog kifakulni a rajta látható információ mosáskor, sokkal tartósabb és elegánsabb, mint egy nyomott címmke. Több alapszínben és színkombinációval rendelhető, illetve bármilyen méretben elérhető.

Bevarrási módját tekintve lehet:

hv kvi fbe

 

- hővágott: ebben az esetben a címke minden oldala el van dolgozva, így az sehol nem foszlik. Ezt a bevarrási módot többnyire körben levarráshoz kérik. Akár öntapadós is lehet.

- kétoldalt visszahajtott: a címke két végén egy-egy behajtott fülecske lesz a toldalék, amit majd levarrnak, így tulajdonképpen egy kis akasztó is képződhet a címkéből

- félbehajtott: ennél a típusnál a címke félbehajtásra kerül, így lehet például sapkák szélére vagy pólók ujjára rávarrni.

A taft alapanyagról:

poliészteren alapuló anyagtípus, melynek köszönhetően vékony, nem túl lágy, ezért leginkább ruhák, táskák, bútorok, ajándéktárgyak, kiegészítők külső felületére történő rögzítését ajánljuk. Az alapanyag sajátossága, hogy amennyiben a címke alapszíne világos, úgy a hátsó szövési szálak kicsit átüthetnek, ha nagy a kontraszt.

Minimum rendelési mennyiség: 1000 db, gyártási idő kb. 2-2,5 hét. A teljes mennyiség legyártása előtt díjtalan mintacímke készítésére van lehetőség.

A lent megjelenő ár nem minősül ajánlatnak.

Ár: 0,00 Ft
+ ÁFA / Darab
( bruttó:0,00 Ft )
Mennyiség:
Darab