1075 Budapest
Sip u.16-18
Hétfőtől Péntekig
8-tól 16:30-ig
06-1/352-83-90
Kosár
0 Termék
0,00 Ft

A kosár tartalmának lezárása , és a számlázási/szállítási adatok megadása után dolgozzuk fel a megrendelési igényt.

A megrendelési igény beérkezéséről automatikus e-mail üzenetben értesítést küldünk.

Amennyiben a megrendelt termék(ek) raktáron van(nak) úgy a megrendelésről egy visszaigazolást küldünk, illetve postázás esetén a szállítási költséggel kapcsolatosan is tájékoztatunk.

 

Átvételi/fizetési lehetőségek 

 

- Személyes átvétel üzletünkben:

ebben az esetben semmilyen plusz költség nincs a termékek végösszegén kívül.

A termékek nyitvatartási időben bármikor átvehetők előzetes értesítés után.

A személyes átvétel helye:

1075 Budapest Síp u. 16-18.

Nyitva tartás: Hétfő – Péntek: 8.00 – 16.30

Üzletünkben csak készpénzes fizetésre van lehetőség.

- Postai utánvét:

ebben az esetben a megrendelt terméket a Magyar Posta díjszabásának megfelelően tudjuk elküldeni.

Alábbi táblázatban láthatod 10 kg-os csomagsúlyig, 20.000 Ft értéket nem meghaladó, utánvétes postai csomagküldés (bruttó) díjait, 2 napos kiszállítással:

1 kg alatt 1500,-
2 kg alatt 1575,-
3 kg alatt 1645,-
4 kg alatt 1715,-
5 kg alatt 1790,-
6-10 kg-ig 2005,-

Az átlagos szállítási idő a feladástól számított 2-3 munkanap. Lehetséges 1 napos csomagküldés is, ebben az esetben a feladási díj magasabb az átlagos szállításnál.

A csomagkézbesítés idejéről a futárszolgálat sms vagy e-mail értesítést küld.

A kézbesítés munkaidőben 8 és 16 óra között történik. Amennyiben a megadott cím nehezen megtalálható, a megrendelés jóváhagyása részen hagyhatsz megjegyzést a futárnak. Csomagjainkat a Magyar Posta szállítja, így ha esetleg nem tudtad átvenni, minden esetben elhelyezik a megadott szállítási címhez tartozó postán, és lehetőség van ott átvenni. Ha nem vetted át a postán, akkor a futárszolgálat újra megkísérli a kézbesítést.

Ha ekkor sem sikerül a kézbesítés, akkor a csomag visszakerül a mi telephelyünkre.

- Előreutalás:

minimum 7.000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén tudunk átutalásos számlát kiállítani. A terméket akkor tudjuk küldeni, ha az utalásról szóló bizonylatot megkapjuk e-mailben. Ebben az esetben a postaköltség is kedvezőbb. A terméket ajánlott levélként vagy csomagként tudjuk feladni. 

- Díjtalan kiszállítás Budapest területén:

minimum 12.000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén díjtalanul kiszállítjuk a terméket Budapesten. Átvételkor készpénzben lehetséges a fizetés vagy egyeztetés után előreutalással. 2019. február 1-től a budapesti díjtalan kiszállítás értékhatára 20.000 Ft-ra módosul.

Az értékhatárt el nem érő megrendeléseket automatikusan postaköltség terheli!!

 

Személyes adatvédelem

 

A regisztráció során megadott adatok kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Beleegyezésed nélkül soha, semmilyen adatot nem szolgáltatunk ki harmadik félnek (kivéve a futárszolgálat részére, akik az adatokat szintén az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően kezelik).

Jelszavad titkosan kezeljük és tároljuk, cégünk munkatársai sem láthatják azt. Webáruházunkat használva ezen adatvédelmi politika feltételeit elfogadod, és engedélyezed számunkra adataid használatát az itt leírtak alapján. Ha bármilyen kérdésed van ezzel kapcsolatban, fordulj ügyfélszolgálatunkhoz vagy olvasd el ÁSZF és Adatvédelmi tájékoztató ide vonatkozó részét!