Üzlet: 1075 Budapest
Sip u. 16-18
Hétfőtől Péntekig
8-tól 16:30-ig
06-1/352-83-90
English Hungarian
Kosár
0 Termék
0,00 Ft

Varrható ruhacimkék

Ruhacímkék – a variációk végtelen tárháza

A textil- és ruhaipar XXI. századi igényeinek megfelelően, cégünk számos ruhacímke-típussal szolgál régi és új megrendelőinek. A bevarrható címkék, az egyedi gyártású nyomott és szövött címkék teljes palettáját lefedjük.

A tájékoztató jellegű ruhacímkék fontosságáról

Sokan elképzelni sem tudják, hogy úgy viseljenek egy ruhadarabot, hogy abba benne hagyják a címkét. Van, aki már vásárlás után azonnal kivágja, míg más egy-két alkalommal még hordja ruhacímkéstől, főleg a mosási útmutató miatt. Általánosságban viszont elmondható, hogy nem célszerű kivágni a bevarrható ruhacímkét, mert általában azon van az anyagösszetétel, a méret, a mosási, szárítási, vegytisztítási, vasalási útmutató is.

Minden gyártót fogyasztóvédelmi előírás kötelez arra, hogy a lényeges – vagy legalábbis a minimális – információkat, például az anyagösszetételt és a pontos méretet címkés formában jelölje a ruhaneműn, kiegészítőn, lakástextílián. Egy jó minőségű, a textília fajtájához, kivitelezéséhez illő ruhacímke pedig nem feltétlen kell szúrjon, kényelmetlenséget okozzon (emiatt távolítják el olyan sokan), így bármilyen apróságnak is tűnjön, gyártóként, előállítóként érdemes címkeválasztás tekintetében is kiváló ár-érték arányú terméket rendelnie.

Nagyban növelhető a vevői elégedettség, az adott termék értéke, illetve figyelemfelkeltés céljából sem utolsó, ha az adott textil- vagy divatipari áru az előírásoknak megfelelően, tájékoztató jelleggel fel van címkézve.

Szövött és egyedi címke, papírcímke, szatén ruhacímke

Cégünk komoly szakmai tapasztalattal és változatos – standard vagy egyedi gyártású – címkékkel várja megrendelőit. Változatos termékpalettánkon éppúgy talál szövött címkét, egyedi nyomott textilcímkét és öntapadós kezelési címkét, mint készen, raktárról azonnal rendelhető mosási, kezelési, általános vásárlói tájékoztatói ruhacímkét.

Ha pedig bizonytalan lenne a megfelelő termék kiválasztásában, ha igényeihez szabott, egyedi ruhacímkéket készíttetne, szívesen segítünk. Megéri igénybe vennie ingyenes és professzionális szolgáltatásunkat, mint ahogy kész, raktárról azonnal szállított termékeinkkel is csak jól járhat.

Megrendelésére szabott árajánlatért keresse munkatársainkat, vagy érdeklődjön bővebben is szolgáltatásainkról!

 

Varrható ruhacímkék

Válogasson bátran bőséges varrható ruhacímke kínálatunkból! Nálunk talál raktárról kapható nyomott, bevarrható címkéket éppúgy, mint egyedi gyártású nyomott címkét vagy éppen szövött variánsokat.

A raktárról kapható nyomott, bevarrható termékek esetében választhat anyagösszetételt jelző, méretet számmal/betűvel jelző, valamint univerzális, kézzel jelölhető címkéink közül.

Egyedi gyártású ruhacímkéink fehér és fekete alapszínekben (igény esetén arany/ezüst színekkel is nyomtathatóak!) rendelhetők, poliészter, szatén vagy öntapadós alapanyagon. Hozott tekercses alapanyagra való nyomást is vállalunk!

Egyedi gyártású szövött ruhacímkéink háromféle alapanyagban – damaszt, taft és szatén – állnak rendelkezésre.