Üzlet: 1075 Budapest
Sip u. 16-18
Hétfőtől Péntekig
8-tól 16:30-ig
06-1/352-83-90
English Hungarian
Kosár
0 Termék
0,00 Ft

Zsinórfüles papírtáskák

 Zsinórfüles papírtáskák és italos tasakok

Nem csak kiváló minőségükben, de esztétikájukban is rendkívül magasra tettük a lécet zsinórfüles papírtáskáink és italos tasakjaink esetében. Ahogy az már cégünktől megszokott, papírtasakok széles választékával várjuk régi és új vásárlóinkat. Kiváló ár-érték arányú papírzacskókkal, amik között mindenki megtalálhatja a pénztárcájához és az igényeihez legjobban passzoló, tartós és mutatós termékeket. A következőkben a zsinórfüles papírtáskákról ejtenénk néhány szót.Mik a zsinórfüles papírtáskák fő jellemzői?

Zsinórfüles papírtáskáink első osztályú minőséget képviselnek, így ideálisak azoknak, akik valamilyen komolyabb eseményre, protokollalkalomra keresnek dizájnjukban is lenyűgöző, prémium tasakokat. Olyanokat, amik tartósságuk miatt nem csak néhány óráig, hanem hosszabb távon is kiváló „hordozható” marketingeszközként szolgálnak. Ezek a papírtáskák kraft alapanyaguknak köszönhetően rendkívül strapabíróak, ellenállóak. Talp- és fülerősítéssel készülnek, így nagyobb teherbírással rendelkeznek, mint a hagyományos papírzacskók. Pamutzsinórfülekkel vannak ellátva, így nem szakadnak könnyen, plusz kényelmes fogást is biztosítanak. A speciális, nagy tömegű kraft papír remekül ellenáll a szakadásnak, nedvességnek, így az ebből készült italos tasakok hihetetlenül jól bírják a „gyűrődést”.

Elegáns színárnyalatok, személyre szabható kivitel

Ha szeretné minél egyedibbé, különlegesebbé tenni a megrendelt zsinórfüles papírtáskákat, italos tasakokat, kérheti azokat cégünktől logózva, igény esetén speciális, tervezett grafikával is. A prémiumminőségű zsinórfüles papírtáskák exkluzivitását tovább növeltük azzal, hogy cégünktől elegáns arany, sötétbordó, fekete vagy mélykék színekben is rendelhet tasakokat. Igény esetén zsinórfüles papírtáskáinkból alacsonyabb darabszámot is vásárolhat, ennek részleteiről munkatársainknál érdeklődhet. Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!