Üzlet: 1075 Budapest
Sip u. 16-18
Hétfőtől Péntekig
8-tól 16:30-ig
06-1/352-83-90
English Hungarian
Kosár
0 Termék
0,00 Ft

Papírtáskák

Szalagfüles papírtasak (nátrontasak)

Gazdaságossága és kitűnő minősége (90 g/m2) miatt a szalagfüles papírzacskó a reklámtáskák legnépszerűbb fajtája. Belső fülragasztással készült, szalagfüles papírtasakjaink magas (3-5 kg) teherbírással rendelkeznek. Vásárlóink 4 különböző méretből (pl. nagy talpszélességű), valamint két színből (natúr barna, fehér) választhatnak. Igény szerint grafikával, egyedi lógó feltüntetésével is megrendelhetőek.

Sodrott füles papírtasak

Az elegáns sodrott füles papírzacskó az erős fülkiképzés miatt valóban tartós papírtasak, mely így hosszú távon is reklámértékkel rendelkezik. 3-5 kg teherbírást biztosít, mérettől függetlenül. A natúr és fehér papírtáskák is 4 méretben kaphatóak. Kérjük, igényeljen egyedi árajánlatot grafika feltüntetésére!

Zsinórfüles papírtáska

A reprezentatív eseményre készülőknek, és azoknak, akik a prémium minőséget tartják szem előtt a papírtáska kiválasztásánál, a közismerten tartós, és erőteljes pamut füllel rendelkező zsinórfüles papírzacskókat ajánljuk. Ellenálló „kraft” alapanyagból készültek, emiatt hosszú távon is marketingértéket hordoznak magukkal. A többi zsinórfüles papírtáskához hasonlóan, boros papírtáskáinkat is talp- és fülerősítéssel készítjük a még nagyobb teherbírás érdekében.

Számos színben (pl. arany, sötétbordó, sötétkék) és igény szerint grafikával rendelhetőek.