Üzlet: 1075 Budapest
Sip u. 16-18
Hétfőtől Péntekig
8-tól 16:30-ig
06-1/352-83-90
English Hungarian
Kosár
0 Termék
0,00 Ft

Papírtáskák

Szalagfüles papírtasak (nátrontasak)

Gazdaságossága és kitűnő minősége (90 g/m2) miatt a szalagfüles papírzacskó a reklámtáskák legnépszerűbb fajtája. Belső fülragasztással készült, szalagfüles papírtasakjaink magas (3-5 kg) teherbírással rendelkeznek. Vásárlóink 4 különböző méretből (pl. nagy talpszélességű), valamint két színből (natúr barna, fehér) választhatnak. Igény szerint grafikával, egyedi lógó feltüntetésével is megrendelhetőek.

Ezek a papírzacskók sokoldalú felhasználási módjuknak köszönhetően is rendkívül népszerűek megrendelőink körében. A tasakok ruházati cikkek, játékok, könyvek környezetbarát csomagolására alkalmasak, mi több, élelmiszerek, ételdobozok, sütemények biztonságos csomagolására is remekül használhatóak. Ha Ön a környezettudatosság híve, ezért fontosnak tartja az olyan csomagolóanyagok felhasználását, amik hulladékként elbomlanak és 100%-ig újrahasznosíthatóak, a szalagfüles papírtasak tökéletes választásnak bizonyul. Döntsön okosan, és válassza a hosszú élettartamú, mégis alacsony árfekvésű, környezetbarát szalagfüles papírtasakokat!

Sodrott füles papírtasak

Az elegáns sodrott füles papírzacskó az erős fülkiképzés miatt valóban tartós papírtasak, mely így hosszú távon is reklámértékkel rendelkezik. 3-5 kg teherbírást biztosít, mérettől függetlenül. A natúr és fehér papírtáskák is 4 méretben kaphatóak. Kérjük, igényeljen egyedi árajánlatot grafika feltüntetésére!

A sodrott füles papírtasakok is közkedveltek megrendelőink körében, méltán, hiszen ezek rendkívül divatos, környezetbarát, mégis tartós csomagolóanyagoknak számítanak. Mindenképp fontos kiemelnünk a sodrott füles tasakok kapcsán a kényelmes fogást. A speciális sodrott fülek nagyobb igénybevételt is kibírnak, főleg abban az esetben, ha strapabíró táskatestet is választunk ezekhez. Egy igényes kivitelezésű és fenntartható papírzacskóról van szó, ami jó választás ruházati cikkek, könyvek, játékok, cipők csomagolására, de kisebb elektronikai cikkeket is biztonsággal hordozhatunk ezekben.

Zsinórfüles papírtáska

A reprezentatív eseményre készülőknek, és azoknak, akik a prémium minőséget tartják szem előtt a papírtáska kiválasztásánál, a közismerten tartós, és erőteljes pamut füllel rendelkező zsinórfüles papírzacskókat ajánljuk. Ellenálló „kraft” alapanyagból készültek, emiatt hosszú távon is marketingértéket hordoznak magukkal. A többi zsinórfüles papírtáskához hasonlóan, boros papírtáskáinkat is talp- és fülerősítéssel készítjük a még nagyobb teherbírás érdekében.

Számos színben (pl. arany, sötétbordó, sötétkék) és igény szerint grafikával rendelhetőek.

Bár ezek a tasakok egy magasabb árkategóriába tartoznak, egyúttal exkluzivitást és prémiumminőséget is szavatolnak. Protokollesemények, céges rendezvények nélkülözhetetlenjei a zsinórfüles papírtasakok, amikben egyedi ajándékok, kisebb és nagyobb figyelmességek is csomagolhatóak, például bonbonok, italok, kozmetikumok vagy éppen logózott reklámajándékok tömkelege.
A pamutzsinórfül egyik nagy előnye, hogy nem csak nem szakad könnyen, de kifejezetten kényelmes fogást is nyújt. Ezek a papírzacskó-típusok kisebb darabszámban is rendelhetőek, ennek részleteiről, illetve a zsinórfüles papírtáskák nyomtatásáról érdeklődjön munkatársainknál!